Heiskalan Hoppalan

Yhteystiedot

Osoite

Heiskalan Hoppala
Liperintie 98 D
83100 Liperi

» Katso sijainti kartalla

Ajanvaraus ja tiedustelut

Puhelimitse: 050 520 3909

Varaukset sähköposti: ( maastot, kenttätunnit, vaellukset, retket ) varaukset@heiskalanhoppala.com
Sähköposti: varaukset@heiskalanhoppala.comImage

Ohjeita maastoa/vaellusta varaavalle:

Maastoilla/vaelluksilla turvallisuusasiat ovat tärkeitä. Vaihtelevissa keliolosuhteissa joudumme puntaroimaan askellajien sopivuutta vallitseviin olosuhteisiin sopiviksi. Pidätämme oikeuden maaston/vaelluksen peruuttamiseen turvallisuussyistä, mikäli sääolosuhteet sen vaativat. Tallilta otetaan yhteyttä. Huono sää itsessään ei ole peruuttamisen syy.
Tallilla on asiakkaille ratsastukseen soveltuvia lämpimiä toppahaalareita, kuomat ja huomiosadeasut sekä pipoja, hanskoja ja turkisvuorirukkasia. Kurkkaa muut pukeutumisohjeet Palvelut-sivulta "Varusteet" -alaotsikon alta.

Kerrothan varatessasi painon ja pituuden (islanninhevosen painoraja tallillamme on 85kg) sekä taitosi rehellisesti. Tämä on tärkeää turvallisuuden ja muiden ryhmäläisten osalta. On ikävää, jos reippaalla maastolla on matkassa ihan aloittava. Toiset kuitenkin toivovat myös laukkaa ja tölttiä. Kaikentasoisille ratsastajille löytyy sopivaa tarjottavaa. Kurkkaa "Tasoryhmät" -kohdasta palvelut.

Alle 12-vuotiaat vain huoltajan seurassa mikäli alaikäinen ei ole säännöllisesti tallillamme ratsastava (säännöllisyys tarkoittaa väh. 2x/kk). Osanottajien mukaan lähtö voidaan paikan päällä turvallisuussyistä evätä puutteellisen tai ratsastukseen soveltumattoman pukeutumisen (huomioitava sää- ja vuodenajat) omista ratsastustaidoista harhaanjohtavien tietojen antamisen, päihtymisen tai muun toimintakuntoa heikentävän tai vaarantavan seikan takia. Tarkista peruutusehdot www.heiskalanhoppala.com/palvelut

Yhteydenottolomake

Oheisella lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä tai tehdä leiri-ilmoittautumisen.